Sayfalar

30 Haziran 2010 Çarşamba

Vrs Eğim Ölçer

Vrs Eğim Ölçerle Pahalı Aletlere Son

Bir devrim niteliğinde olan vrs eğim ölçer pahalı aletlere hesaplamalara gerek duydurmadan basitce yüzeye koyup eğimi ölçebiliyor.Modelden modele su terazisi de mevcut.Güzel özelliklerinden biride açı ölçme özelliği; bu 2 özelliğin başka alternatifleri gayet pahalıyken vrs eğim ölçere gayet cüzi bir fiyata sahip olabiliyorsunuz.
Uzunluğu,mıknatıslı ve su terazili özellikleriyle ayrılıyor.İşte ürünün çeşitleri:

VRS Eğimölçer standart 30 cm
VRS Eğimölçer standart 40 cm
VRS Eğimölçer standart 60 cm

VRS Eğimölçer standart 80 cm

VRS Eğimölçer Mıknatıslı 30 cm
VRS Eğimölçer Mıknatıslı 40 cm
VRS Eğimölçer Mıknatıslı 60 cm
VRS Eğimölçer Mıknatıslı 80 cm


VRS Su terazili Eğimölçer standart 30 cm
VRS Su terazili Eğimölçer standart 40 cm
VRS Su terazili Eğimölçer standart 60 cm

VRS Su terazili Eğimölçer standart 80 cm

VRS su terazili Eğimölçer mıktanıslı 30 cm
VRS su terazili Eğimölçer mıktanıslı 40 cm

VRS su terazili Eğimölçer mıktanıslı 60 cm

VRS su terazili Eğimölçer mıktanıslı 80 cm

Kullanım alanlarını sayarsak mermer, çatı, inşaat, marangoz hatta ev kullanıcıları için de gayet uygundur.Ürün patenti alındığı için tek markadır.Tse (Türk Standartlar Enstitüsü) ' den de onaylıdır.Piyasada daha yeni çıkmış bir üründür.Türünde eşi benzeri yoktur en önemliside Türkler tarafından icat edilmiştir ve
patenti de üreten Vrs Eğim Ölçme ltd. şti 'ye aittdir.Tamamiyle Türk malıdır.
Pcs Uluslararası Patent Sistemi ve Lahey Tasarım Tescili ile koruma altındadır.Marka ve Tasarım Tesciliyle beraber ödülleri de mevcuttur.IENA Nürnberg 2009 İdeas-Inventios-New Products (Fikir-Buluş-Yeni Ürün) kategorilerinde gümüş madalya almış olup göğsümüzü kabartmıştır.Macedonia State Office'den de ayrıca bi ödülü vardır.


Dünyada ilk ve tek olma özelliği , birçok işlevi,kullanılabilirliği ayrıca sağla aklıbı ve gövde, üretim kalitesi ve hassaslığıyla çok iyi bir üründür.Hırdavat Dünyası'nın tavsiyesidir.

22 Haziran 2010 Salı

Hırdavat Nedir?

Hırdavat çelik eşya, demir malzeme, çivi, tel vb. alet, erdavat ve malzemelerin tamamının oluşturduğu gruba hırdavat denir.Bu tür hırdavat malzemelerini satanlara da hırdavatçı yada nalbur denir.Merkezi ise Karaköy, Eminönü gibi bölgelerdir.Ülkemizde sanayi bölgeleri şehir dışına taşındığı için genellikle İkitelli, Perpa gibi İstanbul'un öteki uçlarına taşınmaktadır.

Hırdavatçılara örnek

el-in-pa hırdavat Eminönü
Dima Hırdavat İstoç/İkitelli

Hoşgeldik :)


Hırdavat Dünyası en güncel haberlerle en iyi gelişmelerle yayın hayatına başlamış bulunmakta her zaman hizmet verebilmek için 7/24 sizinle....